HELPOT RIISISUKLAAT

perjantai 12. joulukuuta 2014

╰☆╮k a h d e s t o i s t a  l u u k k u                              IMG_5570IMG_5517IMG_5521IMG_5524
valmis
tarvitset: 
200g suklaata, eli kokonainen suklaaevy (itse käytin taloussuklaata, mut maitosuklaakin kans käy)
♥ 50g voita
♥ 3dl riisimuroja

Tässä kestää ainoastaan joku kymmenen minuuttia. Leikkaa suklaalevy pieniksi paloiksi, miten pienemmiksi leikkaat, siten parempi, mutta älä kuiteskaan leikkaa mikskään rouheeksi. Sen jälkeen leikkaa voi ja sulata se kattilassa (sellasessa tarpeeksi isossa kattilassa, kun itse käytin sellasta hyvin pientä kattilaa, jonka takia puolet muroista oli lattialla..). Silloin, kun voi on sulanut/alkaa kuplia ota kattila pois liedeltä. Lisää voin sekaan suklaa ja odota, kunnes suklaa sulaa. Lisää murot ja sekoita samalla kaikki yhteen. Silloin, kun murot ovat hyvin sekoittuneita laita se suklaavoimuro -seos mieluiten vuokiin tai ilman lautaselle. Sitten laita riisisuklaat jääkaappiin pariksi tunniksi. Tadaa valmis! 

9 kommenttia:

  1. Mmm varmaan herkullisia.. Kuulostaa niin helpolle ohjeelle et vois ehkä itsekkin kokeilla tätä :)

    VastaaPoista
  2. Noi vaikuttaa kyllä helpoilta ja sulla on hieno banneri! Mun mielestä olisit voinut laittaa esim. 200 grammaa, etkä kirjoittaa sitä.

    VastaaPoista
  3. Tein noita tossa yks pävä ja tykkäsin ite kovasti! Ihania kuvia ja hyvin kerrottu toi resepti :)

    VastaaPoista
  4. Uu ihan superhelppo ohje ja vaikuttaa viel superhyvältäkin! Pakko testata vaikka joululomalla. Pyydän aina äitiä ostamaan riisisuklaata mut näinhän sellasta saa tehtyä itsekin ^_^

    VastaaPoista
  5. vähänkö kiva diy ohje! hirmu selkeät ohjeet, kiva postaus !!

    VastaaPoista